Compagnie Emmaüs viert feest!

Op zaterdag 17 juni 2023 gooien we onze deuren weer open voor vrienden, familie, sympathisanten en buurtbewoners.

Vorig jaar gooide de hitte nog wat roet in het eten en moesten we de schaduw opzoeken, maar dit jaar organiseren we met evenveel enthousiasme een nieuwe editie van Compagnie Emmaüs Feest! 

We willen opnieuw letterlijk en figuurlijk de brug slaan naar de Standaertsite: heel de dag zal iedereen dwars door Compagnie Emmaüs van de Van den Heckestraat naar de Standaertsite kunnen wandelen.  Meer plaats betekent immers meer feest!

Naar goede gewoonte zullen we opnieuw een leuk en aantrekkelijk programma aanbieden, met onder meer  een rommelmarkt en kinderanimatie. Wie tijdens het snuisteren/wandelen/spelen honger of dorst krijgt, komt aan zijn trekken met een haute dog, een pannenkoek of een verfrissend drankje: er is voor elk wat wils! 

Iedereen is van harte welkom!

Rommelmarkt

Wil je graag zelf een standplaats op de rommelmarkt?  Neem dan vóór 31 mei contact op met Anneke (anneke@dovencentrum-emmaus.be) en stort 5 euro op het rekeningnummer BE65 4469 6267 2196 van Compagnie Emmaüs, met vermelding "inschrijving rommelmarkt"

De standplaats is verzekerd zodra we de betaling hebben ontvangen.  Bij deelname aan de rommelmarkt ontvang je bovendien een gratis koffie en een pannenkoek!
Iedereen wint dus sowieso al door louter en alleen deel te nemen aan onze rommelmarkt.

De rommelmarkt duurt van 10u tot 17u. 

Het opzetten van de kramen kan vanaf 8u30, terwijl alles tegen 18u zou moeten opgeruimd zijn. We danken de standhouders nu al voor hun medewerking in dit kader om de site na afloop proper achter te laten.

Programma van de dag

Voor diegenen die hun nieuwsgierigheid nu al niet kunnen bedwingen of anderen die hun agenda vlot willen kunnen plannen, geven we hierbij nog een overzicht van het volledige dagprogramma:

Doorlopend vanaf 10u Cafetaria en gezellig samenzijn
10 – 17u   Rommelmarkt
11u30 – 14u Haute dogs!
13u30 – 15u Show “Clown Aardbei"
14 – 16 Pannenkoeken
15 – 17u Volksspelen én fotobooth

Maak gerust ook zelf reclame door onze affiche te downloaden en zelf ook voor je raam te hangen. Klik hier om de affiche in pdf-formaat terug te vinden.