VAREN VOOR EMMAÜS 4.0

VAREN VOOR EMMAÜS

Reeds enkele jaren organiseert de familie van bewoner Karel een wervelend waterevenement ter ondersteuning van de werking van Compagnie Emmaüs. Na de gedwongen corona-onderbreking pikken we graag deze draad opnieuw op.

Iedereen wordt warm uitgenodigd om aanwezig te zijn op Varen voor Emmaüs 4.0 op zaterdag 16 juli 2022 vanaf 10u voor alweer een gezellige dag aan het water. De sportievelingen kunnen net als de vorige jaren kiezen tussen waterskiën of wakeboarden, maar ook een gewoon boottochtje (snel of traag) behoort tot de mogelijkheden.

Voor de personen die de voeten liever op het droge houden, worden  sowieso een hapje en een drankje voorzien.

Diegenen die er de vorige edities bij waren, zullen het bevestigen: dit wordt opnieuw een niet te missen activiteit!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Iedereen is op zaterdag 16 juli 2022 welkom vanaf 10u tot zolang de zon schijnt.

Er wordt afgesproken aan de Waterskiclub Orka aan de Schelde. Volg hiervoor de weg naar de Schoolstraat in Zwalm (klik hier) en eenmaal ter plekke zal u zonder problemen de plaats van afspraak tegemoet kunnen rijden.

Vanuit organisatorisch oogpunt wordt iedereen in de mate van het mogelijke gevraagd om per e-mail (els.smis@telenet.be) of via Facebook (klik hier) zijn of haar aanwezigheid te melden. Maar ook personen die niet op voorhand hebben ingeschreven mogen de dag zelf sowieso nog opdagen.

Maak de borst maar nat voor deze geweldige dag ten voordele van Compagnie Emmaüs. We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten!